Fleksibel parkeringsservice ved kontorfællesskaber og -hoteller

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Parkeringskontrol – skaber tilgængelighed!

 

Parkeringsservice – Manglende parkeringsmuligheder ved arbejdspladsen kan være et stort problem, hvis man har kontor i byen eller er en del af et større kontorfællesskab, der ligeledes ligger centralt. Og det er særligt generende, hvis man konstaterer, at de biler, der optager pladserne, slet ikke hører til i ejendommen.

Vi har lang erfaring med at udvikle individuelle parkeringsløsninger, der er tilpasset forskellige behov for parkeringspladser til både medarbejdere, gæster, kunder og leverandører – og vores parkeringsservice er tilgængelig for både små og store fællesskaber.

Vores parkeringsvagter er uddannede, uniformerede og ikke mindst servicemindede, så de møder den enkelte parkant med et smil og en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt.

 

Elektroniske parkeringsløsninger øger fleksibiliteten

Uanset om du sidder i et lille kontorfællesskab eller er en del af et større kontorhotel, så er det essentielt med en fleksibel parkeringsløsning, der gør det nemt for alle relevante parter at parkere.

Faste parkeringstilladelser og gæstekort er en brugt mulighed, men det kræver en reception eller en administration, hvor kunder og gæster i ejendommen kan henvende sig. Det er de færreste mindre kontorfællesskaber, der kan tilbyde dette, og derfor har vi udviklet en elektronisk parkeringsløsning, der overflødiggør gæstekortet.

Den elektroniske løsning består af en tablet, hvor kunder og gæster kan registrere parkeringen ved at indtaste deres registreringsnummer. Det er enkelt og effektivt, og personen slipper desuden for at gå tilbage til bilen med et gæstekort.

For bemandede receptioner er tabletløsningen også et populært produkt, fordi det forenkler administrationen af gæster i ejendommen, ligesom mange finder det praktisk, at den besøgende ikke er nødsaget til at gå tilbage til bilen med et gæstekort.

 

Opdeling af parkeringsarealet

Når vi tilbyder parkeringsservice, så bestræber vi os altid på at tilpasse aftalen til den enkelte kunde. Det betyder, at det er dig, der bestemmer, hvordan restriktionerne skal være, hvordan parkeringsarealet skal inddeles og om der skal være betaling af den ene eller anden art.

For mange kunder er det vigtigt, at parkeringsarealet er opdelt, så der er faste parkeringspladser til jer, der har plads på kontorhotellet, og gæsteparkering til de gæster, kunder og leverandører, der måtte komme i løbet af dagen. Det arrangerer vi naturligvis med tydelig skiltning, ligesom vi kan reservere faste parkeringspladser efter ønske.

Er der flere forskellige kontorfællesskaber, der deler et parkeringsareal, så tilbyder vi også at lave en tydelig opmærkning af de enkelte parkeringsbåse, så der ikke er tvivl om, hvilke parkeringspladser der tilhører hvem.

 

Fleksible samarbejdsaftaler

Hos KbhPark ligger vi stor vægt på et godt samarbejde, og derfor forpligter du dig ikke til noget, når du indgår en aftale med os. Tværtimod kan du opsige samarbejdsaftalen med kort varsel, hvis du ønsker det.

Samtidig er det vigtigt for os at komme den uvedkommende og uretmæssige parkering til livs så smidigt som muligt, så det er uden gener for hverken medarbejdere eller gæster i ejendommen. Derfor får du også tilknyttet en fast kontaktperson, der aldrig er mere end ét telefonopkald væk, hvis der skulle opstå uenigheder eller en parkant mod forventning har fået en parkeringsafgift, der ikke er berettiget.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere