Bliv din egen parkeringsvagt

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Bliv din egen parkeringsvagt!

KbhPark tilbyder, at I som kunde selv kan tage kontrollen over jeres parkeringsareal. Ved hjælp af vores systemer kan I nu selv udskrive parkeringsafgifter på jeres parkeringsareal. KbhPark står for inddrivelsen af afgifterne, skiltning, p-tilladelser og sagsbehandling samt omkostninger forbundet med dette.  Dette gør det muligt, at I som kunde selv kan påvirke jeres parkeringsforhold.

KbhPark tilbyder også flexløsning, hvilket går ud på, at I kan tilkalde os ved behov. Eksempelvis ved spidsbelastninger kan vores parkeringsvagt tilkaldes, eller hvis jeres ”egen parkeringsvagt” ikke er til at træffe på et bestemt tidspunkt, så kan KbhPark assistere med parkeringsvagter.

Flexløsningen er med til at sikre forbedrede parkeringsforhold for jeres (kunder/brugere?). Denne løsning er med til at sikre, at p-kontrollen ikke vil ramme de retmæssige brugere af parkeringsarealet.

Fordele ved selv at være parkeringsvagt:

 

Kontakt os gerne! KbhPark ønsker, at en aftale kommer  pladsejeren til gode.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere