PRIVATLIVSPOLITIK

Indledning

KbhPark er forpligtet til at sikre beskyttelse af dit privatliv. KbhPark ønsker, at vores kunder får den bedst mulige service. I forbindelse med udførelsen af vores forretning skal KbhPark ApS behandle personoplysninger. KbhPark gør alt for, at dine personlige oplysninger behandles sikkert.

Rettigheder vedr. dine personlige oplysninger

Den Europæiske Unions Generelle Databeskyttelsesforordning (GDPR) giver
rettigheder til individer vedr. deres personlige data. Dine rettigheder respekteres, og det beskrives her, hvordan vi sikrer, at du anvender dine rettigheder vedr. dine fortrolige/personlige data.

Du har nedenstående rettigheder:

Hvis du ønsker at gøre brug af rettighederne, bedes du kontakte os
via kontakt@kbhpark.dk.

Yderligere information om GDPR er at finde på Datatilsynets hjemmeside:
www.datatilsynet.dk.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger

Indsamling og behandling af personlige oplysninger er nødvendig at give vores kunder bedst mulige udbytte af vores tjenester.

Du angiver personoplysninger ved registrering af dem via KbhPark-terminalen eller på KbhParks hjemmeside, eller klager over kontrolgebyr, vi har udstedt, eller når du kontakter KbhPark for hjælp. KbhPark behandler også personlige oplysninger ved levering af tjenesteydelser eller ved udstedelse af kontrolgebyr.

Hvilke personlige oplysninger behandles?

Vi må dele dine personoplysninger med leverandører, der arbejder på vores vegne eller med tredjepart ved lovmæssigt krav eller i tilfælde af et retslig krav eller forpligtelse f. eks. Skat, Politiet, forsikringsselskaber m.m. Vi indhenter oplysninger fra Skat for at behandle kontrolgebyrer.

Anvendelse af KbhParks hjemmeside

Levering af personoplysninger til tredjepart

KbhPark ApS kan udlevere personoplysninger til tredjeparter (f. eks. politiet) i henhold til gældende love, hvis vi lovmæssigt er forpligtet til det. KbhPark har op til 2 leverandører/tredjeparter, som får adgang til dine personlige oplysninger.
Ved registrering af nummerplade sker dette via vores leverandør Giant Leap Norge, som er udbyder af vores hjemmeside for registrering af nummerplader (www.parkeringstilladelse.dk). Giant Leap er udbyder og administrator af hjemmesiden og har derfor adgang til denne. De må ikke anvende persondata.

Hvis du modtager et kontrolgebyr gælder yderligere: Collectia A/S er vores
inkasso-partner og styrer også vores rykkerproces vedr. udsendelse af
breve/rykkere ifm. kontrolgebyrer, hvorfor de skal kunne tilgå oplysningerne.
Collectia A/S anvender alene persondata til inddrivelse af vores krav i
overensstemmelse med Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (legitim interesse).

Cookies

KbhPark ApS anvender Cookies på vores hjemmeside for at analysere brugen af den via statistik og derigennem forbedre hjemmesiden løbende. Ved at deaktivere cookies i din browser, kan du lukke ned for brugen af cookies. Derved formindskes dog også udbyttet af hjemmesiden. Vores cookies er ikke farlige for din enhed. Hjemmesiden er ligeledes sikret på forsvarlig vis.

Via cookies finder vi ud af, hvordan vores hjemmeside anvendes. Google er vores ”leverandør” af cookies, som gør det hurtigere og nemmere for dig at anvende vores hjemmeside ved næste besøg, da cookies husker dine valg. Uden cookies vil hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Personlige oplysninger – Sikring

KbhPark passer på dine data ved, at kun relevante og betroede medarbejdere kan tilgå personlig data. Vores udnævnte GDPR-ansvarlige sørger for at holde relevante medarbejdere ajour med reglerne inden for GDPR og dermed sikring af data.

Ændringer

KbhPark forholder sig til bestemmelserne i GDPR. Hvis der måtte opstå ændringer i datalovgivning, som har indflydelse vedr. dine data, vil vi indrette vores procedurer for behandling af dine data tilsvarende. KbhPark vil så vidt mulig forsøge at oplyse kunder om ændringer, men forbeholder sig samtidig retten til ikke at gøre dette, hvis det ikke skønnes nødvendigt.

KbhPark ApS
C/o Regus
Herstedøstervej 27-29, Bygning A
2620 Albertslund
Cvr. nr. 36701781
Tlf: +45 25378362
Mail: kontakt@kbhpark.dk
www.kbhpark.dk

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

Navn (Påkrævet)

Telefon (Påkrævet)

Evt. kommentar

Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

Jeg accepterer Læs mere