Parkeringsvagter

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Vores parkeringsvagter er uddannede til udførelsen af erhvervet som vagt, hvilket giver den bedste forudsætning for at imødegå de mulige konfrontationer med bilisterne i hverdagen. KbhPark lægger stor vægt på i parkeringskontrollen, at vores kunder oplever, at parkeringsvagter håndterer enhver tænkelig situation professionelt.

Nye parkeringsvagter hos KbhPark vil altid komme på en uddannelse for at tilegne sig de nødvendige kompetencer, inden de starter med at udføre parkeringskontrol for vores kunder.

Selve tilstedeværelsen af parkeringsvagter vil også have den effekt, at der hurtigt kan tages affære ved uvedkommende aktivitet på og omkring p-arealerne.

At få udført parkeringskontrol vil også øge chancen for at forhindre risikoen for hærværk og tyveri, da vores parkeringsvagter pga. deres uddannelse og erfaring vil kunne løse disse scenarier.

Parkeringskontrol med KbhPark betyder, at man har parkeringsvagter til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.

Dette betyder, at vi med stor sandsynlighed kan sikre efterlevelse af gældende restriktioner på vores kunders p-arealer. KbhPark vil endvidere være til stede flere gange om dagen uden særlig opfordring fra vores kunder, med mindre andet aftales.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere