Tjen penge på dine parkeringsarealer

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Parkering er i stigende grad en mangelvare i byerne og omkring større indkøbscentre, og mange bilister er villige til at betale for en let tilgængelig og ikke mindst sikker parkeringsplads.

Har du en række parkeringspladser, hvor bilister frit kan parkere uden at betale nogen form for afgift, så er det måske nu, du skal overveje, om det kunne være en idé at gøre parkeringspladsen til betalingsparkering. KbhPark tager sig af alt det praktiske i forbindelse med etablering og drift, ligesom vi yder en professionel parkeringskontrol med fokus på høj service – og det er omkostningsfrit for dig.

Kvier du dig ved tanken om at kræve penge af parkanterne, så er der mange forskellige løsningsmodeller. Du kan for eksempel have X antal timers gratis parkering, hvorefter det koster en afgift at holde på pladsen. Eller du kan nøjes med at opkræve betaling i de perioder på dagen, hvor parkeringsarealet er mest belastet. Det er dig, der bestemmer, men vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl.

 

Fordele ved betalingsparkering

Der er mange fordele ved betalingsparkering, og vi sørger for, at du får det maksimale udbytte af dit parkeringsanlæg. Til glæde for både dig, bilisterne og kunderne i din forretning.

Et udpluk af fordelene er:

Vores parkeringsvagter er alle uddannet til at håndtere de situationer, der kan opstå i en parkeringssituation, og vi er altid opmærksomme på at yde en høj service overfor parkanterne.

Som en ekstra bonus nedsætter tilstedeværelsen af uniformerede vagter risikoen for hærværk og tyveri, ligesom den kontinuerlige patruljering skaber ro og tryghed i området.

 

Fleksibelt betalingssystem

Hos KbhPark tilbyder vi kundetilpassede betalingssystemer, der gør det nemt og bekvemt for bilisterne, men som også optimerer indtjeningen på bedste vis. Fx mobilbetalingsparkering og traditionelle betalingsautomater eller en kombination af de to.

Mobilparkeringsordningen henvender sig til dig, der har centrale parkeringsfaciliteter, som ikke benyttes fuldt ud – og selv meget få parkeringspladser kan give en indtægt i denne sammenhæng. Det kan være, at du er butiksindehaver, at ejerforeningen har overskydende parkeringspladser, at du har midlertidige parkeringspladser på en ikke udnyttet byggegrund eller noget helt fjerde.

Den traditionelle betalingsautomat bruges på større parkeringsarealer og kan etableres i kombination med mobilparkering, hvis du ønsker et fleksibelt parkeringssystem, der taler til alle parkanter.

 

Gratis, uforpligtende og effektivt

Parkeringskontrol hos KbhPark er gratis og uforpligtende for dig. Vi opsætter skilte og betalingsautomater, ligesom vi udfører service, vedligehold og kontrol med parkeringsarealet. Samtidig kan du opsige aftalen med kort varsel, hvis du ønsker det, da vi mener, at et godt samarbejde udspringer af gensidig tillid og ikke af bindende kontrakter.

Du har fuld indflydelse på parkeringsrestriktionerne, ligesom du får tilknyttet en kontaktperson, du altid kan ringe op, hvis der opstår problemer. På den måde får du en fleksibel og effektiv parkeringsservice, der giver dig en kontinuerlig indtjening.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere