Om KbhPark

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

KbhPark – dit private parkeringselskab!

KbhPark er et danskejet parkeringsselskab, der har eksisteret siden 2012. På trods af vores forholdsvis korte levetid har vi allerede opbygget en bred portefølje af kunder, der hver dag nyder godt af vores parkeringsservice.

Vi opererer primært på Sjælland, men vores service strækker sig helt fra København til Viborg. Her varetager vi parkeringskontrollen hos boligselskaber, andels- og ejerforeninger, mindre erhvervsdrivende og store virksomhedsdomiciler, ligesom vi hjælper indkøbscentre og parkeringskældre med at skabe orden på parkeringsarealerne, så der er plads til kunderne.

Gennemsigtighed og medindflydelse

Når vi indgår et samarbejde med en kunde, så er det vigtigt for os, at der er fuld gennemsigtighed. Derfor har vi udviklet et system, der giver dig mulighed for at følge med i al aktivitet på arealet ved hjælp af et kunde log-in. På den måde har du altid hånd i hanke med dine parkeringspladser.

Samtidig lægger vi vægt på, at du har en høj grad af medindflydelse, når det kommer til skiltning, opmærkning af båse, valg af betalingsløsning m.m.

Sidst men ikke mindst tror vi på, at gensidig tillid er vejen frem til et godt samarbejde, og derfor laver vi ikke lange, bindende kontrakter men derimod aftaler, som kan opsiges med kort varsel.

Gratis parkeringsservice

For at tilbyde dig den bedste løsning, er det helt omkostningsfrit at gå ind i et partnerskab med KbhPark. Vi varetager alle etablerings- og driftsomkostninger i forbindelse med:

Gennem vores parkeringsselskab får du en professionel og imødekommende parkeringsservice, hvor der er fokus på at skabe overskuelige parkeringsvilkår, der optimerer kundestrømmen, beboertilfredsheden eller muligheden for at tilbyde medarbejdere, kunder og leverandører en parkeringsplads i nærheden af ejendommen.

Præventiv effekt på uro

KbhPark er et professionelt parkeringsselskab, og derfor er vores parkeringsvagter altid uniformerede, ligesom al vagtpersonale har gennemgået uddannelsen til vagt. Sidstnævnte giver en stærk forudsætning for at imødekomme eventuelle konfrontationer på bedste vis, ligesom uro i området ofte kan tages allerede i opløbet.

Den kontinuerlige patruljering på parkeringsarealerne har desuden vist sig at have en præventiv effekt på hærværk og tyveri, ligesom mange beboere i boligforeninger føler sig mere trygge, når de ved, at der jævnligt kommer en parkeringsvagt forbi.

Alle opgaver er velkommen

Hos parkeringsselskabet KbhPark mener vi, at alle skal have mulighed for at få det bedste ud af deres parkeringsarealer, og derfor tager vi imod enhver opgave – stor som lille.

Vi rådgiver og vejleder gerne i forbindelse med forskellige løsningsmodeller, ligesom vi kan give dig et grundigt indblik i mulighederne for at tjene penge på dine parkeringspladser. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så handler det om at skabe den mest optimale løsning for dig og dine kunder – og netop derfor er det altid dig, der har det sidste ord.

Vil du høre mere om vores parkeringsservice, så kontakt os på +45 70 209 204 og hør, hvad vi kan tilbyde dig. Det er lettere end du tror, og det vil komme både dig og dine medmennesker til gode.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere