Parkeringskontrol ved din butik

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Parkeringskontrol – enkelt, effektivt og omkostningsfrit!

Parkeringskontrol – Hvis du vil lokke kunder til butikken, er det vigtigt, at der er mulighed for parkering i nærheden. Kunderne handler nemlig der, hvor det er let at komme til.

Hos KbhPark har vi mange års erfaring med parkeringsløsninger til butikker, og vores primære formål er at skabe optimale parkeringsforhold for dine kunder. Vi sørger for, at parkeringsarealet ikke bliver uoverskueligt og kaotisk, ligesom vi kontrollerer, at de kunder, der holder på pladserne, har ret til at holde der. Med en effektiv og kontinuerlig parkeringskontrol kommer der styr på parkeringsforholdene, så du ikke mister omsætning som følge af dårlige parkeringsforhold.

Det er naturligvis omkostningsfrit og uforpligtende for dig. Vi sørger for skilte, standere, betalingsautomater, drift, vedligehold og parkeringskontrol, mens du kan koncentrere dig om din butik.

 

Optimer kundetilgangen i butikken

Ved at bruge parkeringsarealet effektivt kan du optimere kundetilgangen i din butik og ikke mindst have hånd i hanke med hvem, der bruger dine p-pladser.

Den nemmeste løsning er at indføre et påbud om p-skive, der giver de handlende ret til at parkere på området i en given periode. Her kan du dog ikke sikre dig, at bilisterne rent faktisk har et ærinde i din forretning, så hvis du oplever at mangle parkeringspladser til dine kunder, er det måske ikke den optimale løsning.

Driver du en lille butik med et forholdsvis lavt antal kunder, så kan du indføre krav om gæstekort på parkeringspladsen. Dette kort skal hentes i din butik og har en meget kort gyldighedsperiode, så du sikrer dig, at det rent faktisk er kunder i butikken, der optager parkeringspladserne.

Sidst men ikke mindst kan det være en idé med en elektronisk parkeringstilladelse. Denne kan gives ved, at kunden taster bilens registreringsnummer på en tablet i butikken og på den måde opnår en gyldig parkeringstilladelse i en given periode. Som med gæstekortet kræver denne løsning, at kunden rent faktisk henvender sig i butikken.

Mulighederne er mange, og det er vigtigt for os at understrege, at det er dig, der bestemmer, hvordan restriktionerne skal være; de skræddersyes til dig og ikke mindst til dine kunder.

 

Brug parkeringen som et led i markedsføringen

Hvis du vælger at indføre en digital tabletløsning, så opnår du to store fordele:

– kunden kan parkere nemt og bekvemt på butikkens parkeringspladser.

– du kan indhente geografisk data omkring de registrerede kunder, så du kan målrette din markedsføring mere specifikt.

Tabletløsningen er altså en unik model, der ikke kun gør det let for dine kunder, men som også giver dig et større indblik i din kundekreds.

 

Fleksible parkeringsvagter

Vores parkeringsvagter er alle uddannet og trænet i at gå i dialog med bilisterne, så de modtager en serviceminded behandling, uanset om det handler om råd og vejledning eller spørgsmål angående en parkeringsafgift. Samtidig anerkender vi, at der er behov for en vis fleksibilitet i forhold til de handlende, ligesom vi kan tilkaldes 24 timer i døgnet alle ugens dage.

 

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere