Parkeringsskilte

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Når du har indgået et samarbejde med KbhPark, sørger vi kvit og frit for den nødvendige skiltning på dit parkeringsareal.

Parkeringsskiltenes tekst vil altid udarbejdes i tæt samarbejde med ejeren, før vi starter parkeringskontrollen. Således er du sikker på, at skiltningen passer til dit område. Vi vil være behjælpelige med anbefalinger til ordlyden på skiltningen, således at der ikke kan opstå nogen tvivl om gældende betingelser og begrænsninger for det enkelte parkeringsareal. Det er yderst vigtigt, at misforståelser ikke kan opstå, men det skal vi nok hjælpe med.

Skulle dit parkeringsområde udsættes for tyveri eller hærværk, sørger KbhPark altid for levering af nye tilsvarende parkeringsskilte. Dette er ligeledes uden omkostninger for vores kunder.

KbhParks uddannede parkeringsvagter vil naturligvis ved den daglige parkeringskontrol være opmærksomme på, at skiltene står, som de skal, samt behovet for vedligeholdelse af disse.

Som kunde hos KbhPark kan du til enhver tid kontakte os og omkostningsfrit få udleveret flere parkeringsskilte. Ligeledes sørger KbhPark for al opsætning og nedtagning i forbindelse med nye eller flere parkeringsskilte.

Lovmæssigt korrekte

Parkeringsskilte udarbejdet af KbhPark vil til enhver tid overholde gældende dansk lovgivning! Skiltningen skal være tydelig samt let at forstå – så misforståelser ikke er en mulighed.

Pr. 15. marts 2015 har Folketinget bestemt, at parkeringsskiltning skal være mere ensartet, hvorfor skiltene som udgangspunkt skal være sorte og med hvid skrift. Derudover skal skiltene være forsynet med et hvidt P, samt enten angive de konkrete regler og vilkår for parkering på pladsen, eller blot gøre opmærksom på at de findes.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere