Digital parkeringsløsning

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Digital parkeringsløsning for en nem og brugervenlig parkering

Parkeringsservice – Parkering skal være enkelt og effektivt for både parkanter og administratorer, og derfor er der stort behov for fleksible parkeringsløsninger i forskellige sammenhænge.

Hos KbhPark tilbyder vi den nyeste teknologi i form af digitale parkeringstilladelser til faste parkanter såvel som gæster, ligesom vi har en brugervenlig tabletløsning til hoteller, virksomheder og lignende. For dig, der administrerer en parkeringskælder, tilbyder vi at etablere ANPR – en brugervenlig kameraløsning, der forenkler parkeringsprocessen for alle.

Fordelene ved en digital parkeringsløsning er blandt andet:

Online parkeringstilladelser & gæstekort

Til boligorganisationer, andels- og ejerboligforeninger, virksomhedsdomiciler og lignende har KbhPark udviklet en digital parkeringsløsning, der giver faste parkanter og besøgende mulighed for at registrere sig digitalt. Denne løsning erstatter de fysiske parkeringstilladelser og letter parkeringen såvel som administrationen af parkeringstilladelser og gæstekort.

Faste parkeringstilladelser gives ved at indtaste brugerens oplysninger i form af navn og registreringsnummer på bilen i et online registreringsmodul. Gæstetilladelsen gives via en app, værten har adgang til eller ved at logge ind i systemet og registrere en gæst.

Fordelen ved digitale parkeringstilladelser er, at brugeren ikke skal have en fysisk tilladelse i forruden. Det minimerer uberettigede parkeringsafgifter i forbindelse med manglende, glemt eller for gammel parkeringstilladelse, ligesom det letter administrationen i forbindelse med håndteringen af foreningens parkeringstilladelser.

Tabletløsning – enkelt, effektivt & brugervenligt

Til hotel, virksomhed og reception er vores tabletløsning en unik mulighed for at forenkle parkeringsprocessen. Vi installerer en tablet ved indgangen, hvor gæster hurtigt og effektivt kan registrere parkeringen ved hjælp af bilens registreringsnummer. Den digitale parkeringstilladelse ligger online, og det betyder, at gæsten ikke skal tilbage til bilen med et gæstekort, men kan fortsætte sit ærinde umiddelbart efter registreringen.

Samtidig er det muligt at give receptionisterne direkte adgang til registreringssystemet, så en parkeringsplads kan reserveres i gæstens registreringsnummer på forhånd. Ønskes det, kan servicen yderligere integreres på virksomhedens hjemmeside, så gæsten kan booke og betale en parkeringsplads hjemmefra, fx i forbindelse med hotelophold.

ANPR – Brugervenlig kameraløsning til parkeringskældre

Parkering i parkeringskældre bliver hurtigt en lang og kompliceret proces, hvor bomme forsinker både ind- og udkørsel. Vi tilbyder at forenkle processen ved hjælp af en effektiv kameraløsning, ANPR, der lader hele processen foregå online uden at involvere parkanten. Den helt store fordel er, at kødannelse undgås ved ind- og udkørsel, men også at parkanten slipper for at indstille p-skiven og gemme p-billetten til senere betaling.

Parkeringskameraet scanner alle køretøjer ved ind- og udkørsel og registrerer bilens nummerplade, så parkeringen er synlig online. Når parkanten ønsker at forlade området, betales parkeringen ved en betalingsautomat, der genkender registreringsnummeret fra ANPR-systemets scanning. Skulle der være køretøjer, som ikke overholder gældende restriktioner, sendes parkeringsafgiften automatisk med posten.

Den digitale parkeringsløsning skræddersyes efter dine behov og kan kombineres med gratis parkering i X antal timer, hvis det ønskes. Vi tilbyder fleksible betalingssystemer i form af mønter, sedler, kreditkort, mobilbetaling m.m., og det er desuden muligt at oprette abonnementsparkering, langtidsparkering eller andet, du måtte ønske.

Kontakt os i dag!

Er du interesseret i at høre mere om vores digitale parkeringsløsninger, så skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ring på +45 70 209 204 på alle hverdage eller send en mail på kontakt@kbhpark.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere