Opmærkning af p-båse

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Har du indgået et samarbejde med KbhPark, byder vi på mange fleksible løsninger. Heriblandt sørger vi for etablering og opmærkning af parkeringsbåse ved behov for dette. Denne service er ligeledes uden omkostninger for dig som kunde. Dog forbeholder vi os retten til at vurdere, hvorvidt dette vil være lønsomt for KbhPark, hvorfor det ikke er alle, vi kan tilbyde dette gratis.

Hvis dit areal har potentiale til, at investeringen forventes at kunne indtjenes inden for en rimelig periode, vil vi kunne tilbyde denne service kvit og frit.

Bindingsperiode

Såfremt det er vurderet lønsomt for KbhPark at opmærke dit parkeringsareal, gør vi opmærksom på, at du vil kunne opleve en mindre bindingsperiode. Dette skyldes, at KbhPark skal have mulighed for at indtjene omkostningerne bundet til opmærkningen.

Da denne er individuel afhængig af det markerede område, beder vi dig tage kontakt og høre meget mere om dette.

Fleksibel opmærkning

Ud over den almindelige opmærkning til personbiler tilbyder vi også diverse specialopmærkninger, heriblandt:

Dette er blot nogle af de mange muligheder.

Uanset hvilken type opmærkning du har behov for, laver vi den med hensyntagen til det enkelte areal. Således at pladsen udnyttes bedst muligt uden problemer i forbindelse med parkeringen. Vi skræddersyr altså en løsning, der er tilpasset lige netop dine behov!

Vores opmærkninger er naturligvis altid af de mest slidstærke materialer på markedet.

Har du et specielt behov, så kontakt os og hør om de mange muligheder i forbindelse med opmærkning af dit parkeringsområde.

opmærkning af parkeringsbåse

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere