Parkeringskontrol

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Gratis parkeringskontrol – individuelle løsninger helt uden omkostninger

Parkeringskontrol – Fyldte parkeringspladser er et stort problem landet over, hvor både beboere, handlende, hotelgæster og medarbejdere kan have svært ved at finde en parkeringsplads i nærheden af deres destination. For de forretningsdrivende kan det mærkes på bundlinjen, og for beboere er det et dagligt irritationsmoment, når man ikke kan finde en ledig parkeringsplads i nærheden af sit hjem.

Kan du nikke genkendende til en af ovenstående scenarier, så lad os hjælpe dig. Gennem effektiv parkeringskontrol kan vi sørge for, at dine parkeringspladser kun bruges af de folk, de er tiltænkt. Det kan være kunderne i butikken, gæsterne på hotellet eller beboerne i ejendommen.

Vores kernekompetencer ligger i parkeringskontrol ved butikker, indkøbscentre, kontorejendomme, boligforeninger m.m.

Vores parkeringsservice er omkostningsfri, vi dækker det meste af landet og du har stor medindflydelse, når det kommer til retningslinjer og parkeringsforhold.

Parkeringskontrol – hvad er fordelene?

Først og fremmest sikrer parkeringskontrol på jeres areal, at parkeringspladserne kun bruges af de retmæssige brugere. Men der er flere fordele:

 

– Orden og tryghed

Kontinuerlig parkeringskontrol medfører en større orden og tryghed i området, da tilstedeværelsen af parkeringsvagter gør det muligt at agere på uvedkommende aktivitet inden for kort tid.

 

– Minimering af hærværk og tyveri

Vores parkeringsvagter er uddannet som vagter, hvilket giver optimale forudsætninger for at imødegå eventuelle scenarier i forbindelse med hærværk og tyveri på parkeringsområdet.

 

– Sikkerheden holdes intakt

Med parkeringskontrol i området nedsættes antallet af ulovlige parkeringer, hvilket gør det lettere for brandvæsen, ambulancer og lægebiler at komme til.

 

– Bemanding døgnet rundt

Vores parkeringsvagter er til rådighed for vores kunder døgnet rundt alle ugens dage, ligesom vi patruljerer på området flere gange dagligt.

 

Individuelle løsninger tilpasset dine behov

Et samarbejde med KbhPark sammensættes ud fra dine ønsker. Det betyder, at det er dig, der bestemmer, hvordan parkeringsforholdene skal være, hvordan man registrerer sig og ikke mindst om der skal være betaling eller ej.

Vi stiller alle nødvendige hjælpemidler til rådighed, fx skiltning, parkeringstilladelser, gæstekort, parkeringskamera og selvfølgelig parkeringsvagter. Alt sammen uden omkostninger for dig.

En skræddersyet løsning betyder, at parkeringsarealet indrettes, så det passer til dig og den funktion, arealet skal have. Vi kommer med indspark, rådgivning og forskellige løsningsforslag, men i sidste ende er det dig, der bestemmer.

Vores service er naturligvis gratis for dig, og vi indgår en fleksibel samarbejdsaftale, der kan opsiges med kort varsel. Vi tror nemlig, at gensidig tillid er vejen til et godt samarbejde.

Al administration ligger hos os

Det kan lyde uoverskueligt med parkeringstilladelser, gæstekort, betalingsautomater, parkeringsvagter, parkeringsafgifter og lignende, men du kan tage det helt roligt. Al administration i parkeringsmæssig henseende ligger hos os, så det eneste, du skal gøre, er at fortælle, hvor mange parkeringstilladelser og gæstekort, du ønsker. Og løber du tør, så sender vi selvfølgelig nogle nye.

Du kan også vælge at gå efter en fleksibel og digital løsning, der gør det muligt for bilisten at registrere sig ved hjælp af mobiltelefonen eller en automat. På den måde løber du ikke tør for parkeringstilladelser, ligesom du gør parkering på området til en bekvem og hurtig løsning for dine kunder eller beboere.

Hos KbhPark står vi naturligvis 100% inde for, at den gældende lovgivning på området overholdes. Også når det gælder eventuelle inkassosager samt retslig behandling af klager og parkeringsafgifter.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere