Ejendomskontoret

Vi har 1. oktober 2015 haft et samarbejde med Kbh Park. Herfra kan kun lyde de bedste anbefalinger. De behov, som vi har som boligafdeling, bliver til fulde indfriet. Kbh Park er meget serviceorienterede og meget professionelle i deres fremtoning og adfærd. Såfremt vi kan se, at der er begået en fejl i forhold til det aftalte, eller vi som ejendomskontor ikke har fået informeret omkring særlige situationer, og der er udstedt p-afgifter, så er problemet aldrig større end at vi kan kontakte dem og få annulleret afgiften (Det gør vi selvfølgelig kun, såfremt der virkelig er tale om en reel fejltagelse).
Vi har udelukkende positive erfaringer med Kbh Park – både rent administrativt og bland p-vagterne. 5 stjerner herfra.

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

  Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

  Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

  Jeg accepterer Læs mere