Parkeringskontrol ved indkøbscentre

+45 70 209 204 kontakt@kbhpark.dk

Parkeringskontrol – skaber plads til kunderne!

I dag skal der mere og mere til for at trække kunderne væk fra skærmen og ud i butikkerne, og det er nødvendigt med gode indkøbsoplevelser, hvis man vil vinde kundernes gunst. Her er helhedsindtrykket essentielt – og parkeringsfaciliteterne er ofte det første, kunderne møder, når de besøger et indkøbscenter.

Gode parkeringsforhold er et attraktivt kort at spille, når man vil højne besøgstallet i centeret, og hos KbhPark kan vi hjælpe dig med at optimere jeres parkeringsfaciliteter. Vi sørger for, at parkeringspladserne kun bruges af de ønskede gæster, ligesom vores parkeringsservice gør det nemt for kunderne at finde den rette parkeringsbås.

Det er ganske omkostningsfrit for dig at overlade parkeringskontrollen til os, og det er stadig dig, der bestemmer restriktionerne. Vi opsætter, servicerer, vedligeholder og kontrollerer ud fra en løsning, der er skræddersyet til dig.

 

Parkeringskontrol giver plads til kunderne

Der er mange fordele ved kontinuerlig parkeringskontrol på centerets parkeringsarealer, men den primære årsag til at indgå et samarbejde i den henseende er, at det sikrer kunderne en ledig plads, når de har brug for den.

Mange indkøbscentre ligger centralt placeret, og det betyder, at bilister, der ikke nødvendigvis har et ærinde i centeret, anvender pladserne – og nogle gang til parkering i længere tid. Når det sker, så bliver det sværere for centerets egentlige kunder at finde en parkeringsplads, og dermed mister man flere besøgende.

Vi hjælper dig med at komme den generende og uvedkommende parkering til livs ved at indføre parkeringsrestriktioner, som er tilpasset og målrettet jeres kunder. Og vi sørger naturligvis for tydelig skiltning, nemme og fleksible betalingsløsninger og et højt serviceniveau.

 

Plads til både medarbejdere, lejere og kunder

Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til parkeringskontrol. Derfor har vi udviklet en række systemer, der kan tilpasses de forskellige krav til parkeringsfaciliteter, som opstår, når der er både kunder, lejere og medarbejdere under samme tag.

Det er for eksempel muligt at lave timebegrænsning til kunderne og faste parkeringstilladelser til medarbejdere og lejere. Der kan også være tale om en kombination af parkeringstilladelser og påbud om p-skive sammenholdt med betalingskrav, hvis parkeringen overstiger X antal timer. I sidste ende er det op til dig, hvordan systemet skal skrues sammen, men vi kommer gerne med gode råd og sparring i processen.

 

Fleksible betalingsløsninger

Hos KbhPark tilbyder vi forskellige former for parkeringsservices, så du får indrettet dine parkeringsfaciliteter bedst muligt.

Den helt enkle løsning indebærer en kombination af faste parkeringstilladelser samt påbud om indstilling af p-skiven. Vi står for opsætning af skilte og standere samt levering af de ønskede parkeringstilladelser, ligesom vi arrangerer parkeringskontrollen uden omkostninger for dig.

I kan også vælge en betalingsløsning, hvor kunderne trækker en p-billet ved indkørsel på området – eventuelt i kombination med X antal timer, hvor kunden kan parkere gratis. Vi står for opsætning, drift og vedligehold, og den specifikke fordeling af indtjeningen afhænger af løsningsmodellen.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi en moderne kameraløsning, hvor bilens registreringsnummer scannes ved ind- og udkørsel, så kunden ikke skal trække billet, men kan fortsætte direkte videre til sit ærinde i centeret. Denne løsning kan kobles op med betalingsautomater, tabletløsninger og mobilbetaling, men fælles for modellen er, at bilisten modtager en parkeringsafgift med posten, hvis restriktionerne ikke overholdes.

 

Har du modtaget et kontrolgebyr?

& har du en indsigelse imod denne?

Læs mere her

Skal vi have en snak om din parkeringsplads?

Så lad os ringe dig op.

Udfyld formularen - Vi vender tilbage inden for 24 timer.
OBS! Indsigelser og spørgsmål vedr. kontrolgebyrer kan kun ske via hjemmesiden www.pklage.dk.

    Vælg kontaktårsag (Påkrævet)

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skulle du have modtaget et kontrolgebyr på et af KbhParks parkeringarealer, som du finder uberettiget, bedes man henvende sig til os senest 10 dage efter udstedelsen. Alle klager bedes indgivet skriftligt. Ved indgivelse af klage via www.pklage.dk sættes sagen i bero indtil afgørelse.

    Vi bruger cookies og lagrer diverse informationer omkring dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies og vores persondatapolitik.

    Jeg accepterer Læs mere